Cinsel İsteği Doğal Yollardan Artırmanın Yolları

Cinsel İsteği Doğal Yollardan Artırmanın Yolları. Cinsel isteksizlik, uzmanların yönlendirmeleri ile tedavi edilebilir bir sorundur. Fakat bu süreçte eşlerin birbirlerine karşı sabırlı olması son derece önemlidir. Tedavinin en temel amacı eşler arasındaki cinsel uyumun tekrar inşa edilmesidir. Peki, tedavi sürecini doğal yollarla desteklemek için neler yapmalısınız?

Hormonlarınızı tetikleyecek besinler tüketin

Çikolata, istiridye, fındık ve muz gibi yiyecekler doğal afrodizyaktır. Afrodizyaklar, cinsel isteği tetikler. Bu yiyecekleri günlük ve dengeli olarak diyetinize dahil edebilirsiniz.

Egzersiz yapın

Düzenli egzersiz, genel sağlık durumunu iyileştirir ve kan dolaşımını artırarak cinsel fonksiyonları destekler. Kardiyovasküler egzersizler ve güç antrenmanları, cinsel isteği artırır.

Stresi azaltın

Stres, cinsel isteği azaltır. Yoga, meditasyon, nefes egzersizi gibi stres yönetimi tekniklerini düzenli olarak uygulayarak cinsel isteğinizi artırabilirsiniz.

Mastürbasyon yapın

Partnerinizle cinsel ilişkiye girmeden önce kendinizi tanıyın ve seks fikrine ısının. Nelerden hoşlandığınızı ya da hoşlanmadığınızı bilmiyorsanız seks isteğinizi artırmak zor olacaktır.

Sizi seksi hissettirecek bir şeyler giyin

Yatak odasında kendinize yakıştırdığınız giysiler veya iç çamaşırlar giyin. İyi görünürseniz, iyi hissedersiniz.

Partnerinizle iletişim kurun

Partneriniz ile açık bir şekilde iletişim kurarak duygusal bağınızı güçlendirebilirsiniz. Bu sayede cinsel olarak kendinizi daha rahat hisseder ve daha çok seks yapmak istersiniz.

Bir yanıt yazın